Algemene foto's

Aantal foto's: 957

 

Bekijk alle foto's

Ladiesrun

Aantal foto's: 2149

 

Bekijk alle foto's

Light KustRun

Aantal foto's: 614

 

Bekijk alle foto's

Marathon

Aantal foto's: 4666

 

Bekijk alle foto's

Mini marathon

Aantal foto's: 346

 

Bekijk alle foto's

MTB

Aantal foto's: 2026

 

Bekijk alle foto's

Vrijwilligers

Aantal foto's: 41

 

Bekijk alle foto's

Wandelmarathon

Aantal foto's: 4163

 

Bekijk alle foto's

 

Welkom bij de beeldenbank van de Kustmarathon Zeeland
Wij zorgen voor een prachtige herinnering aan jouw sportprestatie: actiefoto's in mooie kleuren met een perfecte afwerking!

Bestel nu jouw digitale actiefoto's online en laat ze per post thuis bezorgen. Veilig, goed en snel.

Wij hebben voor jou als deelnemer aan het marathonweekend een collectie aan persoonlijke herinneringen, een prachtig aandenken aan jouw deelname in 2016. We zetten voor je op een rijtje welke herinneringen wij in ons assortiment hebben.

 

Een certificaat voor alle deelnemers van diverse evenementen, de Ladiesrun, de Kustmarathon en de Mini-Marathon.

Dit is  een prachtig persoonlijk certificaat: jouw zelf gekozen foto, voorzien van bewijs van deelname. Klik hier om een paar voorbeelden te bekijken van een certificaat: ladiesrun, de marathon, en de minimarathonGeef de naam door voor wie je het certificaat bestelt. Uit ervaring weten we dat de naam op het startnummer niet altijd de naam is van de deelnemer. Dat voorkomt teleurstellingen.

Ook hebben we foto's in verschillende maten, met en zonder ons unieke passe-partout. 

Staat je gewenste fotoproduct er niet bij, neem dan contact met ons op, dan kijken we wat mogelijk is.

 

Startnummers zichtbaar dragen!
Als je zorgt dat jouw startnummer duidelijk zichtbaar is voor ons, zien wij kans om een optimale foto te maken. Met het startnummer is het opzoeken van je foto's een fluitje van een cent. Zorg dus dat het startnummer aan de voorzijde van het lichaam, liefst op je been of bovenlichaam, is bevestigd! MTB' ers graag het startnummer op het stuur bevestigen.

 

Afhandeling van je bestelling 

Het Fototeam bestaat bestaat uit allemaal vrijwilligers die het maken van foto's, het verwerken van de foto's op de beeldenbank en het afhandelen van jouw bestelling naar Verschoore Sprintfoto service te Goes. geheel kosteloos en belangeloos doen. Jouw bestelling wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen. ons streven is om de bestelling binnen een week in behandeling te nemen. Digitale wensen zullen eerder afgehandeld zijn. Certificaten worden worden handmatig en professioneel gemaakt. Ook dit willen wij zo snel mogelijk voor jou afhandelen, maar kost wat meer tijd en vraagt van jou wat meer geduld. Je bestelde foto's worden afgedrukt en verzonden door Verschoore Sprintfoto service te Goes tegen een aantrekkelijk tarief. Een kleine uiting van deze sponsor is uiterst discreet aan de onderkant van de foto's aangebracht. 

 

Tot slot  

Deelnemers: wij wensen jullie veel succes met wandelen, hardlopen, rennen en fietsen op 30 september, 1 en 2 oktober 2016!!!

Vrijwilligers en supporters: wij wensen jullie ook veel succes en plezier!